Laadpalen voor uw medewerkers Elektrische auto opladen op de zaak

U kunt als bedrijf laadpalen plaatsen voor uw medewerkers. Plaatst u deze laadpalen op uw eigen terrein, dan hoeft u geen vergunning aan te vragen. Heeft u geen eigen parkeerplaats, dan kunt u een aanvraag doen voor een openbare laadpaal bij uw gemeente.

Laadpaal aanvragen voor uw medewerkers


U kunt 2 of meerdere laadpalen plaatsen. Als u meerdere laadpalen wilt plaatsen dan doorloopt ENGIE samen met u een aantal punten, zoals:

  • Aantal laadpalen;
  • Aantal verwachte gebruikers die gaan laden;
  • De stroomcapaciteit;
  • De eventuele aanpassingen in uw meterkast;
Als we samen met u de laadoplossing hebben besproken, maken we voor u een offerte op maat.

Laadpaal bij uw medewerkers thuis

U kunt ook een laadpaal bij uw medewerkers thuis laten plaatsen. Uw medewerkers kunnen dan hun elektrische auto thuis opladen en de rekening kan gefactureerd worden aan de werkgever of de leasemaatschappij.

Laden onderweg

kunt speciaal voor uw medewerkers laadpassen bestellen. Zo kunnen uw medewerkers eenvoudig laden bij uw laadpalen maar ook bij openbare laadpalen.

In een backoffice systeem kunt u de laadbeurten bijhouden. Zo heeft u snel overzicht van de kosten. Rijden uw medewerkers in een leaseauto, dan kunnen de laadkosten eenvoudig gefactureerd worden bij de leasemaatschappij.

Waarom ENGIE laadpalen?

Onze laadpalen en onze installateurs voldoen aan alle nodige normeringen en certificeringen. Zo kiest u voor een betrouwbare en veilige laadoplossing voor uw medewerkers. Uw laadpalen kunt u voorzien van uw huisstijl en logo zodat herkenbaar is dat de laadpalen van u zijn.

U gaat meer stroom verbruiken

Als u laadpalen gaat plaatsen dan gaat uw stroomverbruik omhoog. Bij ENGIE kunt u kiezen voor en laadcontract met scherpe tarieven. De kosten per laadsessie zijn dan goedkoper dan een laadsessie bij een openbare laadpaal.

Vraag eenvoudig advies aan

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op