laadpaal_elektrische_auto

Een laadpaal op de zaak voor jouw medewerkers

Je kunt als bedrijf laadpalen plaatsen voor jouw medewerkers. Plaats je deze laadpalen op jouw eigen terrein, dan hoef je geen vergunning aan te vragen. Heb je geen eigen parkeerplaats, dan kun je een aanvraag doen voor een openbare laadpaal bij jouw gemeente.

Benieuwd naar de kosten?

Wil jij weten wat een laadstation bij jou op de zaak kost? Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze voor het juiste laadstation. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang altijd advies over de mogelijkheden inclusief een uitgebreid kostenoverzicht voor de koop van het laadstation.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte
laadpaal_zakelijk

Laadpaal aanvragen voor jouw medewerkers

Je kunt 2 of meerdere laadpalen plaatsen. Als je meerdere laadpalen wilt plaatsen dan doorloopt ENGIE samen met jou een aantal punten, zoals:

  • Aantal laadpalen;
  • Aantal verwachte gebruikers die gaan laden;
  • De stroomcapaciteit;
  • De eventuele aanpassingen in jouw meterkast;
Als we samen met jou de laadoplossing hebben besproken, maken we voor u een offerte op maat.


Laadpaal bij je medewerkers thuis

Je kunt ook een laadpaal bij jouw medewerkers thuis laten plaatsen. Jouw medewerkers kunnen dan hun elektrische auto thuis opladen en de rekening kan gefactureerd worden aan de werkgever of de leasemaatschappij.

Laden onderweg

Je kunt speciaal voor jouw medewerkers laadpassen bestellen. Zo kunnen jouw medewerkers eenvoudig laden bij jouw laadpalen, maar ook bij openbare laadpalen.
In een backoffice systeem kun jij de laadbeurten bijhouden. Zo heb je snel overzicht van de kosten. Rijden jouw medewerkers in een leaseauto, dan kunnen de laadkosten eenvoudig gefactureerd worden bij de leasemaatschappij.

Waarom ENGIE laadpalen?

Onze laadpalen en onze installateurs voldoen aan alle nodige normeringen en certificeringen. Zo kies jij voor een betrouwbare en veilige laadoplossing voor jouw medewerkers. Jouw laadpalen kun je voorzien van jouw huisstijl en logo zodat herkenbaar is dat de laadpalen van jou zijn.
 

Je gaat meer stroom verbruiken

Als jij laadpalen gaat plaatsen, dan gaat jouw stroomverbruik omhoog. Bij ENGIE kun je kiezen voor en laadcontract met scherpe tarieven. De kosten per laadsessie zijn dan goedkoper dan een laadsessie bij een openbare laadpaal.