laadpaal_elektrische_auto

Laadpalen voor jouw huurders

Beschikbaar maken van laadpalen voor jouw huurders en bezoekers

Laadpalen plaatsen voor jouw huurders

Als jij eigenaar bent van een appartementencomplex of een flatgebouw met een eigen stuk grond, dan kun je laadpalen plaatsen voor jouw huurders. Zo maak je jouw flat aantrekkelijker voor huurders. We kunnen samen met jou bekijken welke behoefte er is, denk aan:

  • Aantal gebruikers die jij verwacht;
  • Totaal aantal laadpalen dat je wilt plaatsen;
  • Verwachte stroomverbruik;
  • Eventuele aanpassingen in de meterkast;
  • Ontwikkelingen in de toekomst;
Samen met jou bepalen we welke laadoplossing het beste past bij jouw situatie en jouw wensen. Als we alles hebben doorgenomen maken we voor jou een offerte op maat.

Benieuwd naar de kosten?

Wil jij weten wat een laadstation bij jou op de zaak kost? Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze voor het juiste laadstation. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang altijd advies over de mogelijkheden inclusief een uitgebreid kostenoverzicht voor de koop van het laadstation.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte
laadpaal_zakelijk

 

 

Zelf jouw laadtarieven bepalen

Jow laadpalen worden gekoppeld in een backoffice systeem. Je krijgt zelf toegang tot systeem. In dit systeem kun je de laadtarieven instellen van jouw eigen laadpalen. Als jouw huurders dan met een laadpas gaan laden, kun je de kosten voor het laden aan jouw huurders factureren. Dat kun je automatische instellen in het backoffice systeem. Zo houd je eenvoudig bij hoeveel jouw laadpalen gebruikt worden en wat ze jou opleveren. Worden ze vaak gebruikt, dan heb je de laadpalen sneller terugverdiend.

 

Laadpalen beschikbaar voor anderen

Je kunt jouw laadpalen ook beschikbaar maken voor anderen. Iedereen met een openbare laadpas kan dan bij jou gaan laden. Stel dat jouw huurders bezoek krijgen met een elektrische auto, dan kunnen ook deze bezoekers eenvoudig met hun eigen laadpas hun auto opladen. Met de laadpaas identificeert de persoon zich en kan de auto opgeladen worden. De factuur wordt doorgestuurd naar de persoon die gaat laden. 

 

Heb je geen eigen grond of parkeerplaatsen?

Heb jij als eigenaar van een gebouw geen eigen grond of parkeerplaatsen, maar zijn er in de buurt wel openbare parkeerplaatsen? Dan kun je bij jouw gemeente openbare laadpalen aanvragen. Bekijk eenvoudig hoe dit werkt in jouw gemeente.
 

Wil je advies of heb je vragen?

Wil jij advies over de mogelijkheden van een laadpaal op de zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 444 66 80 (op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur).