Laadpalen plaatsen voor uw huurders Beschikbaar maken van laadpalen voor uw huurders en bezoekers

Als u eigenaar bent van een appartementencomplex of een flatgebouw met een eigen stuk grond, dan kunt u laadpalen plaatsen voor uw huurders. U maakt zo uw flat aantrekkelijker voor huurders. We kunnen samen met u bekijken welke behoefte er is zoals:

  • Aantal gebruikers die u verwacht;
  • Totaal aantal laadpalen dat u wilt plaatsen;
  • Verwachte stroomverbruik;
  • Eventuele aanpassingen in de meterkast;
  • Ontwikkelingen in de toekomst;
Samen met u bepalen we welke laadoplossing het beste past bij uw situatie en uw wensen. Als we alles hebben doorgenomen maken we voor u een offerte op maat.

Zelf uw laadtarieven bepalen

Uw laadpalen worden gekoppeld in een backoffice systeem. U krijgt zelf toegang tot systeem. In dit systeem kunt u zelf de laadtarieven instellen van uw eigen laadpalen. Als uw huurders dan met een laadpas gaan laden, kunt u de kosten voor het laden aan uw huurders factureren. Dat kunt u automatische instellen in het backoffice systeem. Zo houdt u eenvoudig bij hoeveel uw laadpalen gebruikt worden en wat ze u opleveren. Worden ze vaak gebruikt dan heeft u de laadpalen sneller terugverdiend.

Laadpalen beschikbaar voor anderen

U kunt uw laadpalen ook beschikbaar maken voor anderen. Iedereen met een openbare laadpas kan dan bij u gaan laden. Stel dat uw huurders bezoek krijgen met een elektrische auto, dan kunnen ook deze bezoekers eenvoudig met hun eigen laadpas hun auto opladen. Met de laadpaas identificeert de persoon zich en kan de auto opgeladen worden. De factuur wordt doorgestuurd naar de persoon die gaat laden. 

U heeft geen eigen grond of parkeerplaatsen?

Heeft u als eigenaar van een gebouw geen eigen grond of parkeerplaatsen. Maar zijn er in de buurt wel openbare parkeerplaatsen? Dan kunt u bij uw gemeente openbare laadpalen aanvragen. Bekijk eenvoudig hoe dit werkt in uw gemeente.

Wilt u advies of heeft u vragen?

Wilt u advies over de mogelijkheden van een laadpaal op de zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 444 66 80 (op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur).

Wat zijn de mogelijkheden in uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan


  • Wilt u weten hoe ENGIE omgaat met uw persoonsgegevens? Bekijk dan ons privacystatement.