laadpaal_elektrische_auto

Laadpalen voor klanten en bezoekers

Elektrisch laden voor klanten en bezoekers

Een laadstation op de zaak voor bezoekers en klanten

Heb jij een eigen stuk grond, zoals een eigen parkeerplaats? Dan kun je laadpalen plaatsen voor jouw klanten en bezoekers. Heb je geen eigen stuk grond of geen eigen parkeerplaatsen? Dan kun je een aanvraag doen bij jouw gemeente voor openbare laadpalen bij jou in de buurt. We leggen je graag uit hoe je in deze verschillende situaties laadpalen kunt aanvragen.

Benieuwd naar de kosten?

Wil jij weten wat een laadstation bij jou op de zaak kost? Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze voor het juiste laadstation. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang altijd advies over de mogelijkheden inclusief een uitgebreid kostenoverzicht voor de koop van het laadstation.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte
laadpaal_zakelijk

Laadpalen op eigen terrein

Op jouw eigen terrein kun je zelf laadpalen plaatsen. Je hebt hiervoor geen vergunning nodig van de gemeente. ENGIE komt bij jou langs om samen jouw situatie en de verschillende mogelijkheden te bekijken. Samen nemen we de volgende punten door:

  • Het aantal laadpalen dat jij kunt en wilt plaatsen;
  • Het verwachte aantal gebruikers;
  • De benodigde stroomcapaciteit;
  • Eventuele aanpassing in de meterkast;
  • Verwachte extra stroomverbruik en extra kosten;
  • Ontwikkelingen in de toekomst.
Als we met jou de laadoplossing(en) hebben besproken maken we voor jou een offerte op maat. Ben je akkoord met de offerte, dan kunnen we de laadpalen bestellen en een afspraak inplannen voor de installatie.

Laadpalen op openbaar terrein

Heb jij geen eigen grond of parkeerplaats, maar is er wel openbare parkeergelegenheid bij jou in de buurt? Dan kun je een openbare laadpaal of laadpalen aanvragen bij jouw gemeente. In elke gemeente is dat anders geregeld. Kijk in jouw gemeente hoe je een openbare laadpaal kunt aanvragen.

Extra service voor jouw klanten, bezoekers en medewerkers

Voor jouw klanten en bezoekers kun je wel laadpassen aanvragen. Deze laadpassen kun je dan beschikbaar stellen zodat ze kunnen laden bij de openbare laadpaal bij jou voor de deur. Zo biedt je toch een extra service om elektrische auto's op te laden.

Wil je advies of heb je vragen?

Wil jij advies over de mogelijkheden van een laadpaal op de zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 444 66 80 (op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur).