Laadpalen voor uw bezoekers Elektrisch laden voor bezoekers en klanten

Heeft u een eigen stuk grond, zoals een eigen parkeerplaats? Dan kunt u laadpalen plaatsen voor uw klanten en bezoekers. Heeft u geen eigen stuk grond of geen eigen parkeerplaatsen? Dan kunt u een aanvraag doen bij uw gemeente voor openbare laadpalen bij u in de buurt. We leggen u graag uit hoe u in deze verschillende situaties laadpalen kunt aanvragen.

Laadpalen op eigen terrein

Op uw eigen terrein kunt u zelf laadpalen plaatsen. U heeft hiervoor geen vergunning nodig van de gemeente. ENGIE komt bij u langs om samen met u uw situatie en de verschillende mogelijkheden te bekijken. Samen nemen we de volgende punten door:

  • Het aantal laadpalen dat u kunt en wilt plaatsen;
  • Het verwachte aantal gebruikers;
  • De benodigde stroomcapaciteit;
  • Eventuele aanpassing in de meterkast;
  • Verwachte extra stroomverbruik en extra kosten;
  • Ontwikkelingen in de toekomst.
Als we met u de laadoplossing(en) hebben besproken maken we voor u een offerte op maat. Bent u akkoord met de offerte, dan kunnen we de laadpalen bestellen en een afspraak inplannen voor de installatie.

Laadpalen op openbaar terrein

Heeft u geen eigen grond of parkeerplaats, maar is er wel openbare parkeergelegenheid bij u in de buurt? Dan kunt u een openbare laadpaal of laadpalen aanvragen bij uw gemeente. In elke gemeente is dat anders geregeld. Kijk in uw gemeente hoe u een openbare laadpaal kunt aanvragen.

Extra service voor uw klanten, bezoekers en medewerkers
Voor uw klanten en bezoekers kunt u wel laadpassen aanvragen. Deze laadpassen kunt u dan beschikbaar stellen zodat ze kunnen laden bij de openbare laadpaal bij u voor de deur. Zo biedt u toch een extra service om elektrische auto's op te laden.

Wilt u advies of heeft u vragen?

Wilt u advies over de mogelijkheden van een laadpaal op de zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 444 66 80 (op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur).

Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan

En ontvang een offerte op maat

  • Wilt u weten hoe ENGIE omgaat met uw persoonsgegevens? Bekijk dan ons privacystatement.