Abonnementen Beheer en inzicht in uw laadpalen

Het beheer en onderhoud van uw laadpalen kunt u regelen in een beheersysteem. U heeft inzicht in al uw laadpalen en kunt eenvoudig de laadtarieven instellen en de facturen voor het laden verzenden aan uw huurders, klanten en medewerkers of leasemaatschappijen.

Er zijn hiervoor 3 abonnementen beschikbaar voor:

  • privé en lease gebruik
  • gastverbruik
  • commercieel gebruik

Hieronder de inhoud van de verschillende beheersystemen. U kunt deze abonnementen afsluiten bij onze dochteronderneming EV-box.

Laadpassen abonnement

Met een laadpasabonnement kunt u gebruikmaken van openbare laadpunten in Nederland en laadt u altijd met groene stroom. U heeft hiervoor een laadpas-abonnement nodig. De kosten hiervoor zijn € 3,75 per maand (exclusief btw) per laadpas. U kunt ook laadpassen bestellen voor uw bezoekers, deze kunt u voorzien van uw eigen logo en huisstijl.

Heeft u thuis een laadpaal waar u met een laadpas moet laden? Als u deze laadpas alleen thuis gebruikt dan heeft u geen laad-abonnement nodig. Maar wilt u deze laadpas ook gebruiken om openbaar te gaan laden dan moet u een laadpas-abonnement afsluiten.
Advies gesprek aanvragen

Heeft u een vraag over de abonnementen of wilt u weten welk abonnement het beste past bij uw situatie? Vraag een adviesgesprek aan.

Vraag een adviesgesprek aan