Abonnementen Beheer en inzicht in uw laadpalen

Het beheer en onderhoud van uw laadpalen kunt u regelen in een beheersysteem. U heeft inzicht in al uw laadpalen en kunt eenvoudig de laadtarieven instellen en de facturen voor het laden verzenden aan uw huurders, klanten en medewerkers of leasemaatschappijen.

Er zijn hiervoor drie abonnementen beschikbaar:

  • Privé en lease gebruik;
  • Gastverbruik;
  • Commercieel gebruik.
Hieronder de inhoud van de verschillende beheersystemen. U kunt deze abonnementen afsluiten bij onze dochteronderneming EV-box.

Laadpassen abonnement

Met een laadpasabonnement kunt u gebruikmaken van openbare laadpunten in Nederland en laadt u altijd met groene stroom. U heeft hiervoor een laadpas-abonnement nodig. Er zitten geen vaste kosten verbonden aan dit abonnement. In plaats daarvan betaalt u €0,15,- per laadbeurt. Laadt u een tijdje niet openbaar? Dan betaalt u dus ook niks!

Heeft u thuis een laadpaal waar u met een laadpas moet laden? Als u deze laadpas alleen thuis gebruikt dan heeft u geen laadpasabonnement nodig. Maar wilt u deze laadpas ook gebruiken om openbaar te gaan laden dan moet u een laadpas-abonnement afsluiten.

Vraag hier de ENGIE laadpas aan.
Advies gesprek aanvragen

Heeft u een vraag over de abonnementen of wilt u weten welk abonnement het beste past bij uw situatie? Vraag een adviesgesprek aan.

Vraag een adviesgesprek aan